Tre Förstärkare för dig

Tre Förstärkare för dig

mars 20, 2019 Av av admin

Förstärkare är något som nya audiofiler inte lägger mycket tid eller energi på, dock kan detta vara en avgörande del i din uppsättning.  För att försäkra dig att ljudkvaliteten alltid är i topp så är förstärkaren en säker väg. Genom en DAC (Digtital to Analog Converter) som aningen är inbyggd i förstärkaren eller som kombineras med din utrustning kan du alltid lyssna och njuta av musik. Oavsett om det kommer från en CD-spelare, mobil eller TV så kan din förstärkare hjälpa dig att optimera ljudet för dina högtalare och önskad volym. Beroende på ditt system så finns där olika förstärkare som är mera eller mindre passande. Lika så är där ett stort utbud i olika prisklasser beroende på mängden resurser som finns tillgängliga. Här kommer några förstärkare som kanske passar dig.

Whaferdale CDP 360

Whaferdale är en av de mest erkända och igenkända förstärkartillvärkarna på marknaden. Whaferdales nya linje CDP 360 utgör några professionella förstärkare som levererar ett ljud som får huset att gunga. Denna förstärkare är mycket mångsidig och kan passa in i många hifi-system oberoende på om det är en liten uppsättning i lägenhet eller till en stor scen. Med stora rattar att snurra på så är det enormt lätt att reglera det som strömmar ut ur dina högtalare. Med LED displayen så kan du som Hifi-entusiast hålla helt koll på vad som händer med ström status, gräns och nivå. Whaferdales förstärkare är lätt att rengöra, ofta samlas mycket damm i förstärkare utan att det har någon stans att ta vägen. Genom att skruva av frampanelen kan du snabbt komma åt och enkelt rengöra din utrustning.

Cambridge Audio CXA80

Cambridge är ännu en jätte i Hifi världen. Deras CXA60 förstärkare var en enorm hit och därför har de nu vidare designat denna för att kunna leverera 80 watt, 20 mer en den tidigare designen. Med enastående stereoseparation från dual mono funktionen så kan du njuta av häpnande djup och klarhet i ditt ljud. Med hjälp av en inbyggd digital till analog konverterare så kan du även njuta av musik från din mobil eller dator vilket ger dig tillgång till oändlig musik och underhållning. Koppla dina enheter ihop med Bluetooth via denna Cambridge förstärkare. Med dess snygga design så passar denna stilrena förstärkare in i din mediemöbel eller bokhylla.

Whaferdale SubWoofer 15

Jovisst är det så att subwoofers har en inbyggd förstärkare. Detta tillåter dig att när du kopplar samman dina högtalare att njuta av allt slags audio i högsta kvalitet. Med en Subwoofer får du det bästa djupet och basen. Koppla upp din hifi uppsättning till din Tv för att få en riktigt hemmabiokänsla. Skaka i soffan till explosioner i filmerna eller spela musik med riktig bas med din subwoofer. Fördelen med Whaferdale SW 15 är att den levererar häpnadsväckande ljudtrycksnivåer men behåller ändå tillräcklig kontroll för att kunna klassas som audiofil-kvalitet. Subwoofern kan vara perfekt för den Hifi-entusiasten som inte har djupa fickor till ljudsystem. Detta är eftersom att subwoofer då kan ha två funktioner i din uppsättning.